vrijdag, september 25, 2009

The Private Lives Of Pippa Lee
Filmtheater Fraterhuis, met mams 25092009
Pippa Lee (Robin Wright Penn) is de toegewijde echtgenote van de veel oudere Herb (Alan Arkin) en trotse moeder van twee volwassen kinderen. Wanneer zij New York verruilen voor een ouderenwoongemeenschap in een klein dorp heeft Pippa te veel tijd om over heftige jeugdervaringen na te denken.
Okay, ik geef het toe: uitgekozen vanwege bijrol van Keanu Reeves als zoon van de oude buurvrouw die verborgen sensuele gevoelens bij Pippa naar boven brengt. Natuurlijk zijn alle andere acteurs ook de moeite waard;) Robin Wright Penn is bijzonder verontrustend als de op het eerste gezicht dromerige Pippa met onvermoed verleden. Speciaal schouderklopje voor Blake Lively die de puberversie van Pippa speelt. Alan Arkin is altijd goed en vriendin van de familie Winona Ryder zorgt als drakerige doos voor de komische noot.
Het filmhuis maakte de lage verwachtingen wederom waar door vreselijk te klooien met het geluid en het pleit voor de film dat zelfs de twee onderbrekingen geen slechte indruk achterlieten. Boeiend van begin tot eind. (Ook vanwege enorme tatoeage op Keanu's borstkasje)

Labels: